Svenska stjärnan på väg tillbaka till Sverige?

Landslagsstjärnan nära AIK-flytt?

Han har aldrig spelat i Allsvenskan, men nu kan det bli aktuellt med att spela i den högsta divisionen i Sverige. För enligt SportExpressen så ska AIK vara intresserade av att ta hem den Eskilstuna-uppfostrade mittfältaren.

Sitter ni och funderar på hur AIK spenderat sina pengar som man fått efter övergången av Alexander Isak? Då kan svaret vara det här: Sebastian Larsson. Enligt Expressens sportsidor så ska AIK just nu vara på väg att försöka få in landslagsmittfältaren.

Det här vore förstås en meriterad värvning för Solna-klubben, som på så vis skulle kunna få chansen till en landslagsspelare till i truppen.

Svenska stjärnan på väg tillbaka till Sverige?

Kan lämna Hull för AIK

TITTA: Det tjänar AIKs spelare

När Seb Larsson skulle kunna bli klar för ”gnaget” är oklart. Men att affären kan bli av är inte alls omöjligt. Enligt samma källa så ska en första kontakt redan ha inletts mellan de två klubbarna. Samtidigt förnekar inte AIK sitt intresse.

-Alla spelare som rör sig mot Stockholm har vi koll på, så är det. Sedan om det är rätt steg för oss, om det är rätt steg för honom, det är för tidigt att svara på. Men definitivt, säger sportchefen Björn Wesström.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply