Rikard Norling kan ta över IFK Norrköping

Rikard Norling kan ta över IFK Norrköping

Janne Andersson ersätts av Rikard Norling?

Efter att det står klart att Janne Andersson tar över det svenska landslaget har IFK Norrköping jagat ersättare, en av de är Rikard Norling.

IFK Norrköping jagar en ersättare till Janne Andersson som kommer att lämna Peking efter säsongen. Nu kommer SportExpressen med uppgifter om att Rikard Norling kan vara på väg att ta över klubben som under onsdagen tog sin första vinst denna säsong efter att ha slagit Kalmar.

– Vi kan bara bekräfta att Janne Andersson är ny svensk förbundskapten och svarar inte på mer frågor om det. En presskonferens kommer att hållas i Stockholm klockan 09.30 i morgon och klockan 16.00 i Norrköping, säger IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt till SportExpressen.

Man skriver även att Norrköping redan ska ha hört av sig till den före detta Malmö FF-tränaren men att det oklart hur långt de båda parterna ska vara i förhandlingarna om ett kontrakt till nästa säsong.

Norling som tidigare varit tränare i bland annat GIF Sundsvall, AIK, Assyriska och Malmö FF innan han flyttade till Brann i den norska ligan fick sparken i maj förra året och har sen dess varit utan jobb, något som nu ser ut att komma att ändras.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365