Per Karlsson på väg från AIK

bet365

AIK kan sälja Per Karlsson i vinter

På tisdagen skriver FotbollDirekt.se att Per Karlsson kan komma att lämna AIK för spel i utlandet, och klubbens sportchef Björn Wesström bekräftar intresset.

Per Karlsson är på väg att lämna AIK, det avslöjar FotbollDirekt.se. Enligt siten ska spelaren ha träffat en utländsk klubb och Solnaklubbens sportchef Björn Wesström bekräftar att spelaren han har tillstånd att prata med andra klubbar.

– Det stämmer, Per har haft tillåtelse till det, bekräftar i dag AIK:s sportchef Björn Wesström för FotbollDirekt.se.

Spelaren har gjort över 10 säsong i ’Gnaget’ och är snart uppe i 200 matcher, men nu kan det dock vara färdigspelat för Per Karlsson. Efter att ha haft intressanter från både USA och Kina har flera förhandlingar gått i stupet men nu kan det äntligen bli ett äventyr för 29-åringen

– Det stämmer att Per har haft tillåtelse att besöka en klubb, börjar AIK:s sportchef Björn Wesström och fortsätter:

– Han har besökt en klubb under ledigheten. Men i nuläget finns ännu inget att ta ställning till. Därför planerar vi i dag för att Per är kvar i AIK framöver.

För tillfället har Karlsson två år kvar på kontraktet med AIK och huvudpersonen själv säger följande om en potentiell flytt.

– Många frågar mig när ska jag ska göra nåt annat, byta klubb eller byta land. Men om det inte dyker upp något extremt så ser jag väldigt positivt på framtiden i AIK.

Finns det något intresse på bordet?
– Jag vill inte kommentera det.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply