• Error, no group ID set! Check your syntax!

Officiellt: Taylor Morgan till USA

Allsvensk spelare flyttar över Atlanten

Östersunds anfallare Taylor Morgan lämnar den allsvenska nykomlingen. 25-åringen är klar för Tulsa Roughnecks i den amerikanska andradivisionen. 

Taylor Morgan kom till Östersund 2013 från Toronto och har efter det lyckats pricka in 3 mål på 19 matcher för klubben. Den största tiden har dock präglats av utlåningar. Anfallaren har sedan ankomsten till Östersund hunnit spela i både skotska Falkirik och Airdrieonians F.C. Nu väljer 25-åringen att i stället flytta hem till USA. Morgan är nämligen klar för Tulsa Roughnecks FC som spelar i divisionen under högstaligan MLS. Det skriver Östersund på sin officiella hemsida.

– I Taylor får vi en anfallare som kommer kunna bidra med något annorlunda. Han har både storleken och snabbheten. När jag hörde att han var tillgänglig tänkte jag att det skulle bli ännu en förstärkning till vår redan starka anfallsuppsättning, säger den amerikanska klubbens assisterande tränare Tom Taylor till deras hemsida.

Östersund storsatsar för att etablera sig i allsvenskan och gjorde i dagarna klart med den förre Häcken, Helsingborgs och AIK-backen Walid Atta. Klubben skriver enligt följande om Taylor på sin hemsida.

“Vi tackar Taylor för hans tid i ÖFK och önskar honom all lycka med sin framtida karriär”. 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply