Officiellt: Carlos Strandberg klar för Malmö FF

Malmö FF värvar Carlos Strandberg

Anfallaren ansluter direkt till de allsvenska serieledarna och skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021.

Malmö FF värvar Carlos Strandberg, det står klart på onsdagseftermiddagen då den skånska storklubben offentliggjorde affären på sin officiella hemsida. Anfallaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021 och gör sin första träning med klubben på söndag eller måndag.

Strandberg anslut från den belgiska storklubben Club Brugge och har tidigare även representerat bland annat CSKA Moskva och AIK och kommer bära tröjnummer 8.

– Det känns fantastiskt kul att få möjligheten att spela i Malmö FF. Det innebär en ny upplevelse för mig och en chans att tillhöra en bra klubb som presterar och vinner titlar. Jag gillar vinnarmentaliteten som finns här, säger Strandberg till MFFs officiella hemsida.

Officiellt- Carlos Strandberg klar för Malmö FF

 

Daniel Andersson, sportchef Malmö FF

– Carlos Strandberg är en stark och snabb forward med bra skott. Han kommer att tillföra mer tyngd i anfallet och hota i djupled. Även om han är en ung spelare har han stor erfarenhet, bland annat från Europaspel. Förhoppningsvis kan vi utveckla honom till att bli ännu bättre.

Malmö FFs nästa match i Allsvenskan spelar man mot Kalmar FF, detta på fredagskvällen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply