Nabil Bahoui öppnar för spel i Malmö FF?

Nabil Bahoui öppnar för spel i Malmö FF?
bet365

Bahoui kommenterar återkomst till Allsvenskan

Säger enligt Sportbladet att han har mer att ge utomlands innan det eventuellt blir en flytt tillbaka till Allsvenskan där Malmö FF sägs vara intresserade.

2015 lämnade Nabil Bahoui den svenska högstaligan efter spel i AIK och skrev då på för Al-Ahli i Saudiarabien. Lönen sades vara bra men det blev bara tio matcher i klubben innan resan bar vidare till Bundesliga och Hamburg. I Tyskland har det inte gått speciellt mycket bättre för stockholmaren som endast spelat sju matcher sen ankomsten för ett år sen och sen i somras har det endast blivit ett framträdande på totalt 67 minuter.

Spelaren är fast på bänken och nu kan han lämna HSV för spel på annat håll, dock är inte Allsvenskan ett alternativ än, spelaren stänger dock inte dörren för en återkomst vid ett senare tillfälle, och förnekar inte att det kan bli spel för de regerande svenska mästarna Malmö FF.

– Jag känner att jag har mer att ge utomlands innan en eventuell comeback i Allsvenskan. Men jag respekterar Malmö starkt, säger 25-åringen i en intervju med Sportbladet

Även Las PalmasBurnley, Sunderland och grekiska AEK Aten ska ha visat intresse för spelaren som kan förenas med Daniel Majstorovic och Astrit Ajdarevic som anslöt från Örebro SK tidigare i år.

Se mer på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply