bet365

Klubbdirektören bekräftar: Mutumba till BP

bet365

Martin Mutumba återvänder till Sverige för spel i Brommapojkarna

Efter ett och ett halvt år utomlands återvänder nu Martin Mutumba till Sverige. Det är Brommapojkarnas klubbdirektör Ola Danhard som avslöjar för Fotbollskanalen att 30-åringen har skrivit på för klubben och snart kommer att presenteras.

Martin Mutumba kom till AIK 1999 och har spenderat tre olika sejourer i klubben. Under åren har det blivit 120 Allsvenska matcher och 10 mål för AIK, som han senast lämnade i januari 2014 för spel i den turkiska ligan. Efter ett och ett halvt år innehållandes spel i Turkiet och Iran så är nu mittfältaren tillbaka i Sverige där han har skrivit på för Brommapojkarna.

I Brommapojkarna blir 30 år gamla Martin Mutumba ett välbehövligt offensivt tillskott efter att klubben, som ligger på nedflyttningsplats i Superettan, gått hackigt den första halvan av säsongen. Mutumba blir Brommapojkarnas tredje offensiva förstärkning under sommaren efter att Gefles Emil Bellander och den före detta Syrianska-anfallaren Nikola Grubjesic tidigare hämtats in.

Skrivit på kontrakt för året ut

– Han har skrivit på för oss, och vi sitter och ska till att presentera honom alldeles strax. Det är en väldigt duktig fotbollsspelare som vi hoppas ska tillföra det extra som gör att vi stannar kvar i Superettan, säger BP:s klubbdirektör Ola Danhard till Fotbollskanalen, som i samma artikel även avslöjar längden på kontraktet.

Enligt Fotbollskanalen har Martin Mutumba skrivit på ett kontrakt som gäller året ut, och det återstår att se om han blir det där extra som hjälper Brommapojkarna kvar i Superettan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply