bet365

Henok Goitom kan lämna AIK efter säsongen

bet365

En förlängning med AIK är inte nära menar Henok Goitom

Henok Goitom har varit en av Allsvenskans absolut bästa spelare i år och ligger tvåa i skytteligan. Trots det är en förlängning med AIK inte nära just nu menar en väl insatt källa.

AIK tappade troligtvis guldet i och med deras 1-2-förlust mot IFK Göteborg i måndags. Nu behöver AIK förluster både från IFK Norrköping och IFK Göteborg samtidigt som man besegrar Örebro för att vinna. Det är inte särskilt troligt och det är deppigt i AIK-lägret just nu. Därför hjälper det inte att Henok Goitoms framtid i klubben hänger i luften.

Enligt en väl insatt källa är en förlängning i AIK inte nära just nu. Till Fotbollskanalen förklarar källan hur situationen ligger till.
– Som det ser ut just nu så är det inte mycket som tyder på att det blir en förlängning. Men även om det i dagsläget ser ut som att han lämnar AIK så måste man ha i åtanke att han har en stark anknytning till klubben och att det därför inte är helt omöjligt att de hittar en överenskommelse. Lite så var det ju med Mohamed Bangura som klubben tog tillbaka trots att han lämnade Celtic för Elfsborg. Så man ska aldrig säga aldrig även om det i dagsläget ser ut som att Goitom lämnar.

I september förklarade Goitom själv att han inte alls visste vad han gör eller vart han spelar nästa säsong.
– Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra i framtiden. Det får ta den tid det tar, sade han till DN.

Även målvakten Patrik Carlgren är på väg bort från klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply