Här skriver Alexander Isak på för Dortmund

På kort när han skriver kontraktet

Alexander Isak har synts på en bild med Dortmunds sportchef Michael Zorc när han skriver kontraktet med den tyska storklubben. Nu väntas övergången bli officiellt inom kort, rapporterar både svensk och tysk media.

Han var länge på väg att gå till Real Madrid, Alexander Isak. Den talangfulle svensken från AIK var enligt uppgifter på plats och enligt Madrid-baserade tidningar som Marca och AS handlade det bara om detaljer ifrån att svensken skulle skriva på för den spanska huvudstadsklubben.

Men så vände det. Isak åkte över till Dortmund och nu har Sportbladet avslöjat att övergången i praktiken är klar, det fattas bara officiella uttalanden från klubbarna för att affären ska kunna slutföras helt med Alexander Isak.

Kan gå rejäl löneökning

I AIK tjänade inte Alexander Isak några enorma summor, men i och med övergången till den tyska storklubben väntas hans veckolön öka avsevärt. För man kan i princip säga att det är klart, för under morgonen publicerades en bild på Alexander Isak, skrivandets på ett kontrakt, tillsammans med Dortmunds Michael Zorc, som är sportchef för klubben.

Bilden är tagen av AIK:s Dickson, som i sin Instagram-post även uttrycker hur stolt han är över att få spelat med Alexander Isak och önskar honom lycka till i fortsättningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply