Alexander Milosevic vill lämna Besiktas

Snart EM – då kan Alexander Milosevic byta klubb

Alexander Milosevic får knappt någon speltid i Besiktas och nu skriver SportExpressen att den före detta AIK-försvararen nu kan vara på väg att lämna klubben.

Alexander Milosevic vill öka chanserna till att komma med i Erik HamrénEM-trupp till nästa sommar. Då meddelar han tränare att han vill lämna sin turkiska klubb Besiktas, detta enligt SportExpressen.

 

– Jag har inga kommentarer till det. Vad jag snackar med tränaren eller klubben om är inget jag kommer att diskutera med media, säger han till SportExpressen.

U21-stjärnan får väldigt sparsamt med speltid hos de turkiska ligaledarna men trots det är han fåordig om sin framtid.

– Jag har kontrakt med Besiktas och det är de som bestämmer om de ska sälja mig eller inte. Vi får se vad som händer, säger backen till SportExpressen och fortsätter:

– Det är svårt att säga något att tränaren har gjort fel när vi leder ligan och vinner väldigt många matcher. Tränaren har gjort det bra men ingen fotbollsspelare är nöjd med att sitta på bänken. Man vill spela matcher.

Gjort det bra i U21-landslaget

Trots att 23-åringen inte fått speciellt mycket med speltid kan han ändå få åka med till EM i Frankrike nästa sommar. Detta då han var en av de bättre spelarna i U21-EM som tog guld tidigare i år när man slog Portugals stjärnspäckade lag i finalen, detta efter straffar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply