AIK bekräftar att man letar efter ersättare till Andreas Alm

Andreas Alm kan lämna AIK – som letar efter ersättare

Efter ett nytt missat SM-guld från Andreas Alm-ledda AIK kan tränaren få lämna sitt uppdrag. Sportchefen Björn Wesström medger att man håller ögonen öppna efter alternativ.

Under den senaste tiden har det ryktats om att Andreas Alm kan få lämna sitt uppdrag vid missat SM-guld som huvudtränare i AIK, och att namn som Stuart Baxter kan ersätta honom. Med en förlust mot IFK Göteborg på hemmaplan och endast ett kryss mot Örebro i sista omgången har han inte stärkt sina aktier, utan nu kan hans dagar vara räknade i AIK.

”Det kan vara så att Andreas Alm försvinner”

Sportchefen Björn Wesström medger att AIK håller koll på eventuella ersättare till sin nuvarande tränare, men han dementerar att Alm riskerar att få sparken.

– Det är ju en normal process. Det är precis som med spelarmarknaden. Det är inget konstigt. Vi kan ju få ett bud på en spelare i morgon, vilket betyder att vi behöver ha något slags alternativ, säger han till sajten.

– Det kan vara så att Andreas får ett nytt erbjudande och försvinner, så det vore märkligt om klubben inte har någon sorts beredskap eller tankar kring vad som är bortom det som är bestämt i dag, fortsätter Wesström.

Wesström menar att man helt enkelt gör sig redo inför transfersommaren, och att Alm är en del av klubben som kan lockas bort till utlandet.

– Annars skulle vi inte göra vårt jobb, säger Wesström till Fotbollskanalen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply