Svensk landslagsman till La Liga?

Rasmus Bengtsson, 28, har redan länkats bort från holländska Twente och uppgifter har nämnt intresse från europeiska ligor. Idag rapporterar den lokala tidningen Turbantia att sannolikheten att försvararen lämnar den här veckan är stor. Och för Fotbollskanalen bekräftar spealrens agent att det finns ett intresse.

– Jag kommentar inte enskilda klubbar. Men däremot kan jag bekräfta att det finns ett par bud på bordet. Vi har inte bestämt än och vi får se om det blir en flytt i det här fönstret eller i sommar, säger agenten Hasan Cetinkaya till Fotbollskanalen.

Enligt sajten är spanska Eibar intresserade av landslagsmannen och det har även ryktats om en återkomst till Sverige och Malmö FF.

– Som jag sa tidigare så kommenterar jag inte enskilda klubbar men två av buden som finns är från toppklubbar i Skandinavien. Malmö FF ligger Rasmus varmt om hjärtat eftersom han har ett förflutet i klubben och de gjorde en otroligt bra säsong förra året och ser även väldigt starka ut i år. Men vi får se vad som händer, säger Hasan Cetinkaya.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply