Svängiga uppgifter: ”Han kommer att flytta till Arsenal”

Nürnberg har gått tungt i Bundesliga, men det har inte hindrat Josip Drmic från att imponera. Den 21-årige anfallaren har nätat 18 gånger under säsongen, varav 16 i ligan.

Arsenal har visat sitt intresse för schweizaren, men nu kan en övergång redan vara klar, i alla fall om får tro den förre legendaren Lothar Matthäus.

– Även om Dotmund, Mönchengladbach och Leverkusen har visat sitt intresse för honom säger jag detta: Josip Drmic flyttar till Arsenal, sa han till den schweiziska tidningen Blick.

– Som journalist har jag hört om detta rykte. Sedan har jag grävt i det och fått reda på att det stämmer, fortsätter han.

Värt att notera är att Matthäus påstod att Drmics fru hade letat efter ett boende i London, något som spelaren själv dementerat genom att säga att han både var ogift och singel. Den förre tyske landslagsmannen menar nu att uppgifterna på sätt och vis stämde, och att schweizaren faktiskt har en flickvän.

– Jag vet att jag sa att det var hans fru som letade efter en lägenhet i London, detta var ett misstag. Faktum är att detta är hans flickvän som han har varit tillsammans med i nio månader, säger han.

Detta ser ut att bli en riktigt silly season-karamell att suga på, och det återstår att se var Drmic spelar nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply