Supportrarna var orsaken till att David Beckham lämnade lyxhotellet.

Supportrarna var orsaken till att David Beckham lämnade lyxhotellet.

David Beckham, som är ambassadör för VM i Qatar, blev nästan bortjagad från sitt hotell i Doha av supportrar som fick reda på var han bodde, enligt Daily Mail.

Med tanke på David Beckhams tidigare kontroverser blev många inte förvånade när han sågs på VM i Qatar. Förutom att närvara vid Englands matcher var han även närvarande vid Ecuadors öppningsmatch mot Qatar. Han satt på VIP-läktaren under alla dessa evenemang.

Han har inte bara haft lyxiga platser på arenan, utan även hans boende har varit mycket påkostat. Enligt Daily Mail bodde han på det femstjärniga hotellet Mandarin Oriental i Dohas Mesheirb-distrikt, där sviterna kostar drygt 250 000 kronor per natt.

Den 47-åriga gästen verkar ha checkat ut från hotellet.”Vem skulle inte vilja bo här?”

Vissa säger att hans anhängare har hittat honom och att han därför har tvingats lämna hotellet. Personalen på hotellet ska ha älskat att ha honom där – de kallade honom ”Sir David” eftersom han var så respektfull, enligt en källa som talat med Daily Mail.

” Man såg honom inte så mycket för att han hade en så fin svit och det var som ett hotell på hotellet. Han behövde inte beblanda sig så mycket med andra”

Beckhams nästa steg är okänt, men det står klart att han vill återvända till sin familj eller hitta ett nytt hotell för att se resten av VM

 

” Han har varit väldigt trevlig mot personalen och är en fin man. ”Sir David” är en av de kändaste personerna i fotbollsvärlden och det har varit en ära att ha honom här. Det är tråkigt att han har lämnat, men jag hoppas han kommer tillbaka” Vem skulle inte älska att bo här?

Den före detta landslagsikonen har dock inte kommenterat sitt ambassadörskap värt nästan två miljarder dollar och sin koppling till VM i Qatar.

Läs mer: Här smugglar fansen in alkohol till VM 2022

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply