bet365

Supertalangen: ”Arsenal är väldigt spännande”

Julian Draxler anses vara en av världens absolut största talanger och har sedan några säsonger tillbaka tillhört Schalke 04:s a-trupp, dit han blev uppflyttad för över två år sedan – blott 17 år gammal. 

Sedan hans första matcher i a-laget har han varit så gott som bofast i matchtruppen och närmar sig sakta med säkert 100 matcher för tyskarna. Med succén följer även intresse från större klubbar, där Arsenal, Manchester United och Chelsea ryktats vara intresserade. Efter nyår öppnar nästa transferfönster och då uppges Draxler vara ett av de hetare namnen på transfermarknaden. 

Trots att han bekräftat sitt intresse i att flytta till Premier League, avfärdar han alla flyttrykten under vintern. 
– Inför varje sommarfönster har jag funderat över vad som vore bäst för min egen del, vilket jag också kommer att göra i sommar. Därefter får vi se vad som händer. I min nuvarande klubb har jag möjligheten att spela så gott som varje match och det är viktigt för min personliga utveckling, citeras Draxler av Sky Sports.

Vilken klubb som lockar mest har inte klargjorts, men nu öppnar Draxler för spel i Arsenal.
– Jag har alltid påstått att engelska klubbar är stora klubbar och Arsenal är givetvis en utav dem. Ibland pratar jag med Mesut (Özil) och Per (Mertesacker) om laget och klubben i sig. De har alltid goda ord att dela med sig av. 

– Man vet aldrig som händer i sommar, men Arsenal är ett väldigt, väldigt spännande lag. De har alltid unga spelare och spelar en attraktiv fotboll, vilket jag föredrar. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply