Superstjärnan avstår lönen- för att gå till Barca

Superstjärnan avstår pengar - för att gå till Barca
bet365

”Coutinho avböjer lönen – för att flytta till Barcelona”

Philippe Coutinho kommer inom kort att vara en Barcelona-spelare. I alla fall om vi ska tro den Barcelona-baserade tidningen AS. Då ska Coutinho vara på plats för att se sin nya klubb imorgon, och sedan skriva på det nya kontraktet.

Nu ska det vara så nära en klar övergång som det bara går. Det är tidningen med sitt säte i Barcelona, AS, som under lördagen rapporterar att de båda klubbarna ska ha nåt en överenskommelse.

Det här kommer då att innebär att Barca och Coutinho till slut får som man vill. Alltså att brasse-mittfältaren flyttar till Katalonien.

Kan skriva på när som helst

SE ÄVEN: Barcelonas löner

Faktum är att en övergång mellan de båda klubbarna är långt ifrån omöjlig, redan inom de närmsta dagarna. Till att börja med så kommer det att vara så att Coutinho finns på plats på Camp Nou under söndagen då Barca möter Levante.

Efter det väntas brassestjärnan skriva på för den katalanska storklubben. Övergångssumman väntas landa på 1,6 miljarder kronor och mittfältaren ska ha avböjt resten av sin årslöns på 150 miljoner kronor från Liverpool för att undvika problem och kunna genomföra övergången så smidigt som möjligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply