Succébacken öppnar för flytt

Walid Atta var en utav Allsvenskans absolut bästa försvarare under säsongen 2012. Detta har lett till att allt fler klubbar har fått syn på Helsingborgs spelskicklige mittback, som inte skulle avböja en eventuell flytt.

”Jag känner till att det finns intresse från utlandet. Vi får se hur det blir, om jag går redan i januarifönstret eller till sommaren kanske. Det är upp till HIF också. Jag måste bara se till att hålla mig frisk och fortsätta utvecklas så kommer chansen.”, säger Walid Atta till FotbollDirekt.se.

”Men jag har lämnat över det där till min agent, jag ska fokusera på att bygga upp mig till nästa säsong så får vi se. Det kanske hänger lite på hur det ser ut med övriga truppen också, jag har ingen aning om hur de tänker. Blir jag kvar så kommer jag ge allt för HIF.”

Men trots mittbackens fina säsong så kom han inte med i Erik Hamrens landslagstrupp som åker till Thailand i januari. Men trots detta så grämer han sig inte allt för mycket.

”Jag vill inte klaga på något sätt, de som kom med är bra också. Om han backat på grund att jag varit skadad tidigare i år? Jag vet inte, jag vill inte spekulera i det. Självklart hade jag velat vara med, men jag får bara fortsätta jobba på. Är man tillräckligt bra under en längre tid så kommer man komma med, så är det ju.”

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply