Suárez redo för Anfield-comeback

Brendan Rodgers tror att Luis Suárez kommer få ett fint mottagande när han springer ut på Anfield imorgon för att spela mot Crystal Palace, då han vill ge allt och visa vad han går för. 

Anfallaren gjorde Premier League-debut förra helgen när han gjorde två mål mot Sunderland. I morgon är det dags att för första gången sedan avstängningen spela på Anfield inför The Kop. 

”Jag är helt säker på att Suárez kommer få ett fint mottagande när han springer ut på Anfield i morgon. Hans spel talar för sig själv, i hans senaste två matcher (mot Manchester United och Sunderland) har han visat uppoffring och även gjort mål”, säger Rodgers enligt Liverpool Echo.

”De två målen han gjorde mot Sunderland förra helgen var en belöning för hårt arbete. Han är på väldigt gott humör och han kommer garanterat fortsätta göra mål.”

Om flera klubbar visar intresse i Januari är något som inte oroar Liverpools manager.

”I somras var jag bara koncentrerad på att fönstret skulle stänga så vi skulle få behålla en toppspelare – det var precis det som hände. Du vet aldrig vad som händer inom fotbollen och efter sommarens erfarenheter är det svårt att säga något definitivt.”

Brendan Rodgers avslutade intervjun med några lugna ord.

”För stunden är Luis i bra form, han är lycklig här och gör en hel del mål.”


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply