Storvärvningen i hamn – Kai Havertz har skrivit på för Chelsea

Jätteaffären Kai Havertz, 21 till Chelsea har nu officiellt presenterats av London-klubben.

Efter år utav framgång så fick man transfer förbud, samtidigt som man sålde sin stora stjärna Eden Hazard. Alla Chelsea fans har gått och väntat på att se dom pengarna återinvesteras. Nu kan man väl ändå sätta en check på den, när Chelsea presenterat Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell och Thiago Silva under detta sommarfönster.

Någon som är för dålig för Premier League? Inte en enda utav dom. Alla är riktiga klass spelare, och nu har Frank Lampard den tidigare Chelsea spelaren enorma förutsättningar för att kommande säsong utmana om en ligatitel. Var ju nästan på väg att glömma, underbarnet Kai Havertz finns där nu också.

Kai Havertz lämnar nu tryggheten i Tyskland, och i Leverkusen där han spelat i tio år nu. Istället blir det London, en betydligt större stad. Om man har tyckt att det varit mycket folk i gatorna i Tyskland (drygt 160 000 invånare i Leverkusen) så är det inte jämförbart med Londons dryga 9 miljoner invånare. Affären kostar Chelsea dryga 830 miljoner svenska kronor och ett femårskontrakt är påskrivet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply