Storklubbarna vill värva Bonucci i sommar

Storklubbarna vill värva Bonucci i sommar

Bonucci på storklubbarnas radar

Mittbacken finns fortfarande på önskelistan hos flera av Europas största klubbar. Det är dock fortfarande oklart vad som händer med 30-åringen efter säsongen.

Leonardo Bonuccis framtid i AC Milan är osäker. Efter att ha skrivit på för den rödsvarta klubbar sommaren 2017 har det inte gått som man förväntat sig. Målet var att ta sig till Champions League den kommande säsongen men då man för tillfället ligger åtta poäng från fjärdeplatsen kan laget komma att missa turneringen för femte året i rad. Skulle Milan inte lyckas ta sig till CL kan flertalet spelare lämna San Siro för spel på annat håll. Ett namn det pratas mycket om är Leonardo Bonucci och nu skriver spansk press om att 30-åringen jagas av två storklubbar.

Storklubbarna vill värva Bonucci i sommar

Det är Don Balón som kommer med uppgifter om att Bonucci finns på intresselistan för både Chelsea och Real Madrid. Försvararen sitter på ett kontrakt med Rossoneri till och med juni 2022 och även Manchester United och Manchester City har tidigare visat stort intresse för italienaren.

Den före detta Juventus-spelaren kan även komma att återförenas med Antonio Conte efter sommaren. Vilken klubb det blir är dock osäker då tränaren inte ser ut att stanna i Chelsea över 2018/2019.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus stjärnor 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply