Stjärnan lämnar IFK Göteborg

Stjärnan lämnar IFK Göteborg

Sebastian Eriksson lämnar “Blåvitt”

Efter att inte ha kommit överens om ett nytt kontrakt så verkar det som att en av IFK Göteborgsstjärnor, Sebastian Eriksson, inte stannar kvar i klubben. Det här skriver så väl Fotbollskanalen som Göteborgsposten om.

– Det pågår fortfarande samtal med ”Sebban” om den närmaste framtiden och jag ska träffa honom senare i veckan, berättade klubbens sportchef Mats Gren till IFK:s egna hemsida då, något som Fotbollskanalen återberättar.

IFK Göteborg har fortfarande det svårt att hitta tillbaka sin gamla nivå, och laget placerar sig under Allsvenskans sommaruppehåll på en mindre smickrande tolfteplats.

På väg till Grekland

SE HÄR: IFK Göteborg löner

För Sebastian Eriksson så har han ju studsat mellan italienska Cagliari och svenska Göteborg. Men nu verkar det som mönstret ska brytas. I sommar går spelarens kontrakt ut, och parterna verkar alltså inte komma överens om en förlängning.

Då skriver både Expressen och Fotbollskanalen att den grekiska klubben Panetolikos ska vara intresserade av att värva svensken. Det är något som då kommer att ske gratis, eftersom mittfältaren blir kontraktslös den 1:e juli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply