Steven Gerrard vill värva Lucas Leiva

Steven Gerrard vill värva Lucas Leiva

Uppgifter: Vill värva förre Liverpool-stjärnan

Efter tio säsonger med Liverpool lämnade Lucas Leiva till slut Merseyside. Nu kan han dock få en liten känsla tillbaka, och återförenas med den förre Liverpool-spelaren, och legenden, Steven Gerrard.

En av Liverpools klart största spelare genom tiderna stavas Steven Gerrard. Mittfältaren var ständigt trogen sin klubb under hela sin aktiva karriär som proffsspelare.

Under maj gick Gerrard till Rangers för att testa vingarna. Han har tidigare tränat ungdomslag Liverpool. Men i skotska FC Rangers kommer engelsmannen dock att få huvudansvaret.

Kan återförenas i Skottland

Redan nu sitter och Gerrard och CO och funderar på värvningar som ska ta Rangers tillbaka till toppen för att utmana huvud -och lokalrivalen Celtic.

Ett av namnen som kommit upp på listan är den förre lagkamraten till Steven Gerrard, nämligen Lucas Leiva. Brassen kom i januari 2007 till Liverpool från brasilianska Gremio. Det blev hela tio säsonger i Merseyside-klubben innan Leiva till slut lämnade.

Nu tillhör han Serie A-laget Lazio från den italienska huvudstaden. Men det kan bli ett nytt klubbyte redan i sommar. För skotska The Sun skriver att Gerrard ska ha Lucas Leiva som ett av namnen på sina önskelista. Så snart kanske de två före detta Liverpool-spelarna kan återförenas igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply