Stamatopoulos jättemiss gav ÖSK poäng

AIK var på jakt efter sin första hemmaseger när man gästades av hittils obesegrade Örebro SK på söndagseftermiddagen.

Hemmalaget AIK öppnade starkast och det skulle bara dröja 5 minuter innan ledningsmålet kom. Finländaren Eero Markkanen gjorde sitt första mål i den svartgula tröjan med en nick från nära håll efter förarbete från Nabil Bahoui.

Efter målet jämnades spelet ut något och det var sedan ÖSK som hade den bästa målchansen efter en hörna men den första halvleken bjöd inte på något mer nätrassel.

I den andra halvleken hade båda lagen möjligheter men det skulle dröja till den 82:a minuten innan vi fick se nästa mål. Det var Örebro som skulle kvittera efter en rejäl miss av Stamatopoulos i AIK-målet. Grek-kanadensaren fick en rejäl felträff när han skulle spela ut bollen och den hamnade framför näsan på Shpetim Hasani som inte gjorde något misstag.

Matchen slutar 1-1 och det får ses som ett rättvist resultat. Örebro imponerar och är fortsatt obesegrade i årets Allsvenska.