St-Etienne var numret större än Lille

Under fredagen var det få matcher som spelades, men det gör inte matchen mellan St-Etienne och Lille till en mindre spännande drabbning. Bägge lagen jagar den tredje och sista Champions League-platsen efter miljardklubbarna PSG och Monaco, och poängen i denna match kan bli avgörande i slutändan.

Det skulle vara hemmalaget som tog ledningen först i den andra halvleken, då Brandao stänkte in 1-0 i matchminut 54.

Endast sju minuter senare hade de grönklädda utökat till 2-0, då Franck Tabanou sett till att Lille fick släppa in sittt andra mål för matchen.

Uppförsbacken blev ännu brantare för bortalaget då Florent Balmont fick syna det röda kortet i den 63:e minuten.

Resultatet blev dock detsamma efter kortet, och Saint-Etienne tar tre viktiga poäng i jakten på den sista Champions League-platsen. Just nu har man tre poäng upp till Lille på tredje platsen, och fem poäng ned till Marseille på femteplatsen. Värt att notera är att Marseille har en match mindre spelad.