Spottattacken uppklarad: “Kram till er!”

Nordin Gerzic

NA:s fotograf  Veronika Ljung-Nielsen fick med på bild när supportrar sågs ta sats för att spotta på  mittfältaren Nordin Gerzic.

Under den Allsvenska matchen mellan Örebro SK och Djurgården IF så ska Nordin Gerzic blivit bespottad enligt vittnet, samt en av Nerikes Allehanda fotografer fångade detta på bild.

-De sa en massa grejer och jag tror det kan flugit en del mynt, men om de spottade har jag ingen aning om sa Nordin till Nerikes Allehanda efter matchen.

Sen fortsatte han med: “Hade jag sett det hade han fått en smäll, vem fan han än är.
Men nu två dagar senare så har en Djurgårdssupporter talat ut.

-De som känner mig vet att jag inte inte är sådan här. Man ska inte göra sakerna som vi gjorde – peka finger och skriker grejer som jag inte står för annars. Jag vill inte att min familj ska se mig såhär. Det är pinsamt. Supportern var också alkoholpåverkad när detta inträffade men menade på att det inte var något personligt mot just Nordin Gerzic.
-De var en dålig impulsiv idiotgrej att göra.

Nordin gick ut efteråt på Twitter och tog tillbaka det påstående som han tidigare hade sagt.

-Nu när hettan har lagt sig var det ett klumpigt uttalande! En smäll löser aldrig några problem! Han fortsätter med: Så ni boys som spotta på mig. Kram till er! Samhället behöver mer kärlek och mindre hat. Finns många grymma supportrar! Fortsätt kämpa!

Matchen slutade 2-0 till gästande Djurgården. Övriga Allsvenska matcher kan ni läsa om här

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply