Speltips Manchester United PSG – odds tips United PSG, Champions League 2022/2023!

Speltips Manchester United PSG – odds tips United PSG, Champions League 2020!

Inför Man United vs PSG

Äntligen är Champions League tillbaka. Europas bästa klubblagsturneringen drar igång ännu ett år även om det är annorlunda för säsongen 2022/2023. Gruppspelet drar igång en 20 oktober och vi slängs direkt in i hetluften för att ta oss an några av de bästa och största matcherna redan i omgång ett. Den största matchen är mellan Paris Saint-Germain och Manchester United. Två storklubbar som behöver tre poäng för att ta ett grepp om förstaplatsen i gruppen. Det första mötet spelas på Parc des Princes i den franska huvudstaden och det kommer bli ett hett möte som äger rum tisdagen den 20 oktober klockan 21.00.

Vi kommer nu gå igenom förutsättningarna inför matchen och lämna ett speltips om vad vi tror kommer att hända i matchen. Rent på förhand så är de Paris Saint-Germain som är storfavoriter till att ta hem de poängen. Fransmännen var i Champions League-final tidigare i år samtidigt som Manchester United inte är inne i sina bästa dagar som klubb. Förra gången man möttes var PSG även då favoriter, men det var Manchester United som gick vidare från dubbelmötet i mars förra året.

Paris Saint-Germain

När det kommer till Paris Saint-Germain har man både tappat och värvat en del spelare under hösten. Bland annat Edinson Cavani har lämnat samtidigt som Rafinha skrivit på. PSG har värvat en del spelare under sommaren men ingen av de har varit för att ta en direkt startplats. Istället är det spelare för att bredda ut truppen som har hämtats in inför hösten och våren.

PSG leder den franska ligan med 15 poäng efter sju omgångar men det var ingen vidare bra start man fick på säsongen. Två förluster efter varandra gjorde att tränaren Thomas Tüchel satt löst ett tag. Nu har man dock vunnit fem matcher i rad, något som gör att man nu leder den franska ligan.

Paris Saint-Germain kommer med sina största stjärnor till matchen och det återstår att se om Manchester United ryckt upp sig efter att ha blivit överkörda av Tottenham.

Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer och Manchester United har endast tre poäng efter tre matcher spelade. Lägg där till att man förlorade med hela 1-6 hemma mot Tottenham på Old Trafford. Skulle The Red Devils förlora finns det stor risk att det sker ett tränarbyte på Old Trafford. I så fall är det Mauricio Pochettino som kopplats ihop med att ta över tränarjobbet efter norrmannen.

United kommer till matchen med sina bästa spelare och kommer göra allt för att få med sig samtliga tre poäng från Parc des Princes.

Speltips för Man Utd vs PSG matchen

Vi på Silly Season Sverige har tagit fram ett speltips för dig som vill spela på matchen. Tipset är att PSG vinner matchen till oddset 1.62, ett odds du hittar hos sajter som Snabbare betting till exempel. Det kan även vara ett bra tips att spela på över 3,5 mål (1.62) då de båda lagen har bra anfall och inte lika bra försvar. Det återstår att se vilket av lagen som drar det längsta strået.

På onsdagen finns även stormatchen mellan Bayern München och Atlético Madrid. Två lag som ligger i toppen av UEFAs klubbrankning.

Läs mer om PSG vs Manchester United och vilken kanal som visar matchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply