Uppgifter: Real Madrid förbereder bud på Aguero

Enligt spanska uppgifter förbereder Real Madrid ett enormt bud på den före detta Atletico Madrid-anfallaren Sergio Agüero. 

Sergio Agüero har sedan han flyttade från Atletico Madrid till Manchester City sommaren 2011 utvecklats till en av världens absolut målfarligaste anfallare. Nu, efter tre och ett halvt år i England kan han vara på väg tillbaka till Spanien – om än till hans före detta klubbs absolut värsta konkurrent.

Skulle bli tredje dyrast
Klubben det såklart handlar om är Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben förbereder enligt Mundo Deportivo, som hänvisar till uppgifter i England, ett rejält bud på argentinaren. Summan det ska handla om är hela 90 miljoner euro – något som skulle göra 26-åringen till den tredje dyraste spelaren genom tiderna.

Hoppas övertyga Agüero
Det som Real Madrid, enligt den spanska tidningen, hoppas övertyga Agüero med är möjligheten att vinna Champions League. Något han inte har varit särskilt nära att göra i England, då City som längst har lyckats kvalificera sig för åttondelsfinalerna i den prestigefulla turneringen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply