Uppgifter: Man United nekar De Gea-bud?

MAN UNITED VILL HA MER BETALAT FÖR SIN STJÄRNMÅLVAKT

Transfersagan om David De Gea verkar aldrig få ett slut. Att det blir en övergång till Real Madrid verkar mer eller mindre skrivet i stjärnorna, men Man United är besvikna på Real Madrids senaste bud och tänker inte släppa sitt stjärnskott för under angivet pris. 

 

Eviga transfersagan

Sedan sin ankomst från Atletico Madrid 2011 har det sprakat och gnistat om evigt uppmärksammade David De Gea. 24-åringen har gått och blivit självklar etta i Manchester United och blev under fjolårssäsongen framröstad till lagets bästa spelare.

Det var därför med sorg som många Manchester United-supportrar fick ta del av ryktet om att David De Gea önskar återvända till hemlandet Spanien för spel i Real Madrid. Turerna har varit många, rykten har kommit och gått var och varannan dag, men allt mer verkar det stå klart att David De Gea kommer att lämna Old Traffor under sommaren.

Vill ha minst 320 miljoner kronor

David De Gea ses som det givna valet att ta över efter Iker Casillas och Rafael Benitez hoppas att 24-åringen ansluter till Real Madrid innan laget beger sig på sin försäsongsturné i Australien 18 juli. I dagsläget hoppas Real Madrid få loss De Gea för strax över 200 miljoner kronor, ett bud som Manchester United uppgetts inte acceptera. Trots att målvakten endast har ett kvar år på sitt kontrakt med Manchester-klubben anser United att De Gea är värd minst 320 miljoner kronor.

Det kommer onekligen bli ett så kallat budkrig in i det sista innan Manchester United släpper iväg sin guldgosse. Vill Real Madrid hinna få med målvakten på försäsongsturnén har Benitez nätt och jämnt en månad på sig att slutföra affären.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply