Uppgifter: Julian Draxler desperat efter Barcelona-flytt

Uppgifter: Julian Draxler desperat efter Barcelona-flytt

Vill lämna Paris Saint-Germain

Enligt uppgifter skall Paris Saint-Germains mittfältsstjärna Julian Draxler vara beredd att lämna klubben, efter tillkomsten av Neymar som mer eller mindre har tagit över tyskens position.

Paris Saint-Germain var mycket upptagna i sommarens transferfönster, där de lyckades hämta hem både Neymar och Kylian Mbappe, från Barcelona och Monaco respektive, och slog världsrekord i transfersummor. Men tillkomsten av de två toppspelarna har inte fungerat lika bra för alla. PSG:s Julian Draxler har mer eller mindre förlorat sin position till förmån för Neymar och detta har lett till att den tyske yttern nu går i tankar om en flytt.

Enligt uppgifter till engelska tidningen Express skall Draxler vara intresserad av en flytt till Camp Nou, och Barcelona. Redan i somras var det tal om att tysken skulle flytta till Spanien, som Neymars ersättare till och med, innan Barcelona lyckades knipa Ousmane Dembele från Dortmund. Draxler uppges dock fortfarande vara intresserad av att ansluta till den katalanska toppklubben och vill bort från PSG så fort som möjligt.

Vad som kan ställa till det för Draxler, som vill flytta i januaris transferfönster, är det faktum att han fick speltid i PSG:s utklassning av Celtic, vilket innebär att han inte kan spela Champions League-spel för någon annan klubb under resten av säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365