Speltips: Spela med handbollsdamerna gratis – Handbolls EM 2016 damer

LeoVegas - 1 miljoner extra bonus

Spela med handbollsdamerna!

Det är dags för Handbolls-EM för damer och när Sverige står som värdland ser LeoVegas till att du står redo att spela på matcherna ändra fram till finalen den 18 december! Det finns många bra spel att ta den av, speciellt då Sverige spelar väldigt bra i turneringen och har bland annat slagit Spanien i den första omgången. I och med svenskornas fina spel har nu flera spelbolag gått ut med fina spel att ta del av och de som har bäst erbjudanden är Leo Vegas. Där får du nämligen ett gratis livespel för var tredje gång som du spelar. Man har dock två erbjudanden när det kommer till damernas handbolls-EM. nedan finner du exakt vad du får och hur du går till väga för att kunna ta del av de bästa kampanjerna på Handbolls-EM 2016 för damer.

Öppna konto och ta del av nedanstående erbjudanden =>

Speltips: Två erbjudanden på handbolls-EM 2016 damer

Så vad erbjuder då Leo Vegas för spel om man vill spela på EM i handboll? Leo Vegas vill det bästa för svenskarna som spelar på det svenska handbollslaget och ger dig två erbjudanden att använda under precis hela handbolls-EM 2016. Nedan finner ni de bästa erbjudandena på damernas EM i handboll 2016:

Tippa EM-vinnaren i handboll 2016 damer riskfritt

Betta på det lag du tror kommer stå som vinnare. Lägg ett spel på det lag du tror kommer ta guld, tippar du fel får du tillbaka upp till hela 250 kr av ditt lagda spel av LeoVegas =>.

Speltips: Norge vinner Handbolls-EM 2016

Svenskorna började starkt och slog Spanien i den första matchen, men mot Slovenien stötte man på patrull och åkte därmed på sin första förlust. I den tredje och sista gruppspelsmatchen mot Serbien så förväntas Sverige vinna.

Blågult har ett bra lag och förväntas vinna Sverige vs Serbien-matchen, men med tanke på vilka andra länder som är med i turneringen kommer det bli svårt. Om ingen skräll inträffar är det Norge som är näst intill självklara vinnare av turneringen och det är därför ett säkert val att sätta grannlandet som vinnare.

Tippa på vinnaren och sikta på guld =>

Få ett gratisspel varje dag

Du får vart tredje live spel gratis varje dag! Allt du behöver göra är att lägga två live spel på 200 kr med lägsta odds 1.50 så har du ett gratisspel på 200 kr att använda på valfri live-marknad under Handbolls EM 2016.

Hur du använder ditt gratisspel:

-Se till att du uppfyller kraven för gratisspel.
-Välj vilken marknad du vill spela på.
-På din spelkupong, välj ”Gratisspel” under “Bonuserbjudanden”
-Placera din insats och vänta på resultatet ska komma in!

Lägg dina spel och utnyttja gratisspelet =>

Läs mer om Handbolls-EM 2016

Odds Handbolls EM Damer – EM i handboll 2016 i Sverige!

Sveriges spelschema Handbolls EM 2016

Sveriges trupp Handbolls-EM 2016 damer!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply