Sergio Ramos kan missa El Clasico

El Clasico är i fara för Sergio Ramos som har skadat axeln

Om 11 dagar är det dags för säsongens första El Clasico. Det står redan klart att Lionel Messi missar den och nu kan den andra storstjärnan missa matchen. Det handlar om Real Madrids mittback Sergio Ramos.

Sergio Ramos har redan haft skadeproblem den här säsongen. Det var när Real Madrid tog emot Shakhtar Donetsk i Champions League-premiären i början av november som Ramos landade på sin axel och missade totalt sex ligamatcher och fick dessutom spela de fyra senaste matcherna på smärtstillande.

Men så var olyckan plötsligt framme igen när allt höll på att bli bättre. När Real Madrid förlorade med 3-2 mot Sevilla stor Ramos för ett supermål. Han kvitterade i första halvleken med en akrobatisk cykelspark som innebar 1-1, men han landade på sin dåliga axel i samband med målet. Nu kan han till och med missa El Clasico om 11 dagar.

Ramos kan behöva opereras

Det är AS som rapporterar att Ramos axel är så pass dålig att han kan behöva en operation för att stabilisera den. Om en operation kommer göras blir Ramos borta från spel i mellan fyra och sex veckor. Det innebär att han inte bara missar El Clasico den 21:a november, han missar även matchen mot Malmö FF i december.

Ramos har redan lämnat återbud till Spaniens landslagssamling och kommenterar läget såhär:
– Min axel är inte bra. Jag föll hårt på den och det gjorde ont igen. Det är något av ett bakslag, sade han till AS.

El Clasico spelas den 21:a november och så här ser du matchen gratis.

Undrar du hur mycket spelarna i Real Madrid tjänar? Vi har hela Real Madrids lönelista för 2015!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply