Så mycket vill Real ge för Lloris

bet365

Att Iker Casillas kommer att lämna Real Madrid har varit klart sedan länge. Även om ett datum inte har varit satt, och klubben inte gått ut med ett definitivt besked, har ryktena om vantrivsel och önskan om miljöombyte präglat diskussionsämnena i Spanien under de senaste säsongerna. Casillas, som tillhört klubben under hela sitt liv, har haft det tungt, rent spelmässigt, och kommer att ersättas inom en snar framtid.

Carlo Ancelotti och hans klubb har febrilt letat efter potentiella ersättare, där man bland annat har ryckt i Manchester Uniteds, David de Gea. Marängerna har valt att stanna på de brittiska öarna och nu riktar man in sig på en annan klassmålvakt. 

Enligt uppgifter från Daily Express är Hugo Lloris nu på radarn. Tottenham-målvakten kom till klubben inför säsongen 2012/13 och har varit en av lagets allra viktigaste kuggar och källan uppger att Real är redo att lägga 25 miljoner euro, motsvarande 20 miljoner pund, för fransmannen. Spurs har tidigare inte gått ut med att man vill sälja målvakten och kommer att kräva storsummor för att Madrid-klubben ska lyckas få loss 27-åringen, vars kontrakt sträcker sig till 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply