Officiellt: Athletic Club förlänger med Inaki Williams

Officiellt: Athletic Club förlänger med Inaki Williams

Williams stannar i Athletic

Anfallaren som jagats av flertalet klubbar förlänger med Athletic Club. På onsdagsmorgonen står det nämligen klart att han skriver på ett långtidskontrakt.

Inaki Williams är ett namn som funnits på önskelistan hos flera storklubbar. Anfallaren som slog igenom i Athletic Club har fått många blickar riktade mot sig men det har aldrig riktigt blivit klart om han skulle flytta eller inte. Klubbar som Liverpool och Borussia Dortmund har tidigare visat intresse för 23-åringen men nu får de båda klubbarna leta på annat håll. Spelaren har nämligen förlängt sitt kontrakt med Athletic.

På onsdagsmorgonen står det klart att Williams förlänger sitt kontrakt med sju år. Detta till och med sommaren 2025 och får en utköpsklausul på 80 miljoner euro. Prislappen kommer höjas upp till 108 miljoner euro under kontraktets gång.

Officiellt- Athletic Club förlänger med Inaki Williams

– Jag är väldigt lycklig då jag förlängt med Athletic. Jag har alltid sagt att jag är där jag vill vara (..) och om det finns ett ord som beskriver denna klubb är det familj. Jag vill tacka klubben och alla anställda, tränarstaben, världens bästa fanns, lagkamrater och vänner som får mig att känna mig som den mest lyckligt lottade fotbollsspelaren i världen. Tack för att ni alltid är där, säger Williams.

SE ÄVEN: La Liga spelschema 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply