Nytt lånebud på Ödegaard från Celtic

Celtic har lagt ett nytt lånebud på Real Madrids talang Martin Ødegaard

Martin Ødegaard kan springa runt på Celtic Park nästa säsong i alla fall om man får tro rapporter från både Spanien och Skottland, som säger att Celtic har lagt ett nytt lånebud på norrmannen.

Det är fortfarande oklart var Real Madrids talang Martin Ødegaard spelar nästa säsong. Flera klubbar, främst spanska, bland annat Villarreal och Getafe, har uttryckt önskemål om att få låna den unga norrmannen men ännu har varken han eller Real Madrid tackat jag till något erbjudande.

Skottland nästa

Men de spanska klubbarna kan gå bet på 16-åringen. Nu uppger nänligen The Scotsman att Celtic har lagt ett lånebud över nästa säsong vilket även rapporter från Spanien ska bekräfta. Celtic hoppas att nye tränaren Rafael Benitez bestämmer sig för att låna ut Ødegaard och att man då ska stå först i kö.

Bestämmer sig snart

Det är dock fortfarande oklart hur Real Madrids nya tränare tänker kring mittfältaren. För tillfället är han med på Real Madrids försäsongsturné där man besöker Australien och Kina och därefterkommer Benitez förmodligen att bestämma norrmannens ”øde” nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply