bet365

Lewandowski allt närmare Real Madrid – agenten på plats

bet365

Robert Lewandowskis agent på plats på Santiago Bernabéu

Att Robert Lewandowski ska vara på väg till Real Madrid har det skrivits om under det senaste året och i helgen var spelarens agent, Cezary Kucharski på plats på Santiago Bernabéu.

Robert Lewandowskis agent Cezary Kucharski var personligen inbjuden till helgens match mellan Real Madrid och Getafe på Santiago Bernabéu. Kucharski som var i den spanska huvudstaden med sin familj var på plats tillsammans med den polska ambassadören i Spanien Tomasz Arabski.

Real Madrids president Florentino Pérez är även affärspartner med de båda och nu hoppas den spanska huvudstadsklubben att man kan knyta till sig den polske anfallsstjärnan, men det blir inte lätt.

Bayern München vill förnya spelarens kontrakt som går ut 2019 och den tyska klubbledningen har i åtanke att göra Lewandowski till klubbens bäst betalda spelare, men hans agent ska ha tackat nej till det första erbjudandet som kommit in. Detta är goda nyheter för Real Madrid som enligt den spanska tidningen Diario AS ska vänta ut situationen och slå till när anfallaren själv vill lämna.

Anfallaren tjänar för tillfället 10 miljoner euro per säsong, en siffra som Real Madrid kan tänka sig att höja till totalt 12 miljoner. I så fall skulle han komma att bli lagets näst bäst betalde spelare efter Cristiano Ronaldo.

 

 

”Enorm potential i framtiden”

Det är ingen hemlighet att Cristiano Ronaldo kan komma att lämna marängerna efter säsongen vilket har gjort att klubben känt att de behöver värva in en målskytt. Från Real Madrid-håll ser man väldigt positivt på en framtid med Gareth Bale och Robert Lewandowski och det återstår att se om polacken lämnar Bayern München inom en snar framtid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply