Zidane kan få sparken

Zidane kan få sparken

Kris i Madrid – då kan Zidane lämna

Zinedine Zidane har sedan han anslutit sig till klubben gjort stor succé. Framför allt tack vare två Champions League-titlar i rad. Men nu är fransmannens jobb allt annat än säkert, efter en tuff tid under så väl hösten och nu början av året.

Faktum är Real Madrid i skrivande stund närmare att åka ur La Liga en att vinna den. Det beror förvisso mycket på att Barcelona gjort en nästintill perfekt säsong. Man vann till exempel el clasico med 3-0 på Santiago Bernabeu, något som då grusade huvudstadslagets förhoppningar om att vinna La Liga i år igen.

De regerande från mästarna har nu, efter ett poängtapp mot Celta Vigo, 17 poäng upp till Barca, förvisso med en match mindre. Men man har ”bara” 16 poäng ner till nedflyttningsplatsen.

Kan få sparken

SE: Det tjänar Real Madrids stjärnor

Det här är förstås inte något som innebär att någon tror att Madrid-klubben kommer att åka ur den högsta divisionen, något som de aldrig gjort tillsammans med just Barcelona, samt Athletic Club från Bilbao.

Men däremot kan tränaren Zidane komma att lämna. Enligt spanska Marca så tror man att den franske tränaren kommer att få lämna. Dock så verkar det inte bli av förrän i sommaren. Men mycket beror också på om Real Madrid kan lösa Champions League på ett bra sätt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply