bet365

Officiellt: Ny anfallare klar för Valencia

Santi Mina värvas in från ligakonkurrenten Celta Vigo

Valencia fortsätter att vara aktiva på transfermarknaden. Idag blev den lovande anfallaren Santi Mina klar för storklubben för en rapporterad transfersumma på 10 miljoner euro.

Den spanska storklubben Valencia fortsätter att rusta upp truppen inför nästa säsong, när bland annat Champions League-kval står på agendan. Tidigare blev det klart att bland annat anfallaren Alvaro Negredo köpts loss från Premier League-klubben Manchester City. Nu är ytterligare en anfallare klar för klubben.

Den här gången handlar det däremot om ett betydligt yngre alternativ för offensiven. Den blott 19-årige anfallaren Santi Mina som förra säsongen mäktade med nio gjorda mål för Celta Vigo, har idag officiellt blivit klar för La Liga-klubben.

”Valencias fans är fantastiska”

Enligt rapporter från spansk media, som Football-Espana tagit del av, ska storklubben ha aktiverat spelarens utköpsklausul på tio miljoner euro. Ett sex-årskontrakt har därtill signerats av talangen som debuterade i den spanska högstadivisionen under 2013.
– Jag lämnar en klubb som har gett mig allt och fansen som fått mig att må väldigt bra, så jag kommer alltid att minnas dem. Jag vet också att Valencias fans är fantastiska och några av de mest tillförlitliga i världen, då de aldrig misslyckas med att heja på(laget). Jag ser fram emot att få spela på Mestalla och jag strävar efter att återge den ömhet de visar alla sina spelare, säger anfallaren till klubbens hemsida.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply