bet365

Uppgifter: Real Madrid värvar Luka Jovic

Uppgifter: Real Madrid värvar Luka Jovic

Luka Jovic klar för Real Madrid

Anfallaren som slagit igenom denna säsong i Eintracht Frankfurt kommer spela i Real Madrid nästa säsong. Det skriver spansk press under fredagsmorgonen.

Luka Jovic har under säsongen varit utlånad från Benfica till Eintracht Frankfurt och gjort succé i så väl Bundesliga som i Europa League när hans lag gick till semifinal. Flera storlag har kopplats ihop med en värvning av serben och det är framför allt Real Madrid som sags vara intresserade. Nu kommer uppgifter från både Spanien och Tyskland om att en affär är klar.

Det är den spanska tidningen Mundo Deportivo som skriver att Real Madrid ska vara överens med Frankfurt om en flytt och att det hela kommer att offentliggöras under den kommande veckan. Tyska Sky Sport avslöjar att Real Madrid kommer att betala 600 miljoner kronor för spelaren som ska bli lagets förstaanfallare tillsammans med Karim Benzema längst upp i banan.

Förutom Jovic ser Real Madrid ut att värva Eden Hazard, en värvning som sägs komma bli officiellt efter Europa League-finalen den 29 maj. Sedan tidigare har man gjort klart med Eder Militao från FC Porto, detta för en summa på drygt 500 miljoner kronor.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG intresserade av trio från Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply