Uppgifter: PSG kan sälja Goncalo Guedes

Uppgifter- PSG kan sälja Goncalo Guedes

Guedes kan lämna PSG idag

Enligt uppgifter i spansk media är Goncalo Guedes på väg att lämna PSG för spel i Valencia den kommande säsongen.

På torsdagskvällen stängdes transferfönstret för flera av de störstal igorna i Europa. När det kommer till spanska La Liga stänger fönstret dock på fredagskvällen och det är flera namn som kan komma att ansluta till den Iberiska halvön innan helgen.

Det har inte inte gått att undvika att prata om Paris Saint-Germain under transferfönstret. Man har värvat in spelare som bland annat Neymar och Kylian Mbappé men nu kan man även komma att göra sig av med flertalet namn, ett av de är Gonçalo Guedes. Portugisen anslöt till PSG så sent som i vintras för 30 miljoner euro men har inte lyckats ta en startplats på Parc des Princes, något som gör att han med största sannolikhet kommer lämna de sydvästra delarna av Paris inom kort.

Uppgifter- PSG kan sälja Goncalo Guedes

Enligt rapporter från den Valenciabaserade Superdeporte ska den portugisiske stortalangen vara på väg att bli klar för spel i La Liga där Valencia sägs vara väldigt intresserade. Tidningen skriver även att Valencias president ska vara på plats i den franska huvudstaden för att få till en övergång för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: PSG lönelista 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply