Uppgifter: Neymars veckolön avslöjad

Uppgifter: Neymars veckolön avslöjad

Neymars kontrakt har blivit viral

Enligt ett dokument som har släppts på sidan Football Leaks som sägs vara Neymars kontrakt så skall den brasilianske stjärnanfallarens veckolön i Barcelona ligga på enbart 77 000 pund i veckan på Camp Nou.

Neymar tjänar bara 77 000 pund i veckan, rapporterar Metro. Detta efter att sidan Football Leaks har lagt upp Neymars kontrakt på hemsidan. De har lagt ut hela kontraktet, som skrevs på i början av juni 2013 och började gälla i slutet av densamma. Dock så får brasilianaren en serie av bonusar som plussar på hans årslön ganska så rejält. Enligt rapporter så får han över 500 000 pund varje gång som Barcelona kvalificerar sig för Champions League, och liknande summor för att vinna La Liga, Copa del Rey eller Champions League. Hans enorma utköpsklausul på 153 miljoner pund är också detaljerad, tillsammans med flera bonusar på 343 000 pund ifall han skulle vinna Ballon d’Or och liknande för att komma förbi Champions Leagues gruppspel.

Men detta kan vara bra nyheter för klubbar som Manchester United och Manchester City, som inte har gett upp hoppet om att kunna värva den 24årige anfallaren från Barcelona. Även med alla dessa bonusar så är den låga veckolönen lockande nog för att i alla fall en av Manchesterklubbarna kan komma att få nytt hopp om att locka den världsberömde spelaren. Det sägs för tillfället att Neymar ligger i förhandlingsfasen med Barcelona om ett nytt kontrakt, men det finns toppklubbar över hela Europa som också försöker att få den brasilianske anfallaren att skriva på för dem istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply