Uppgifter: James Rodríguez utanför Zidanes planer i höst

Uppgifter: James Rodríguez utanför Zidanes planer i höst

James Rodríguez har under både hösten och våren ryktats vara på väg bort från Real Madrid. Nu kommer uppgifter om att spelaren inte finns med i Zinedine Zidanes planer till nästa säsong.

Nästan allt tyder på att James Rodríguez har gjort sin sista match i Real Madrid. Marängerna har inte inte kommit överens med en ny klubb för colombianen men man har lämnat tydliga indikationer till spelaren att det inte blir någon fortsättning på Estadio Santiago Bernabéu i höst.

Tidigare har Real Madrid sagts vara överens med Atlético Madrid om en flytt för mittfältaren värd 15 miljoner euro plus bonusar. Ryktena avfärdades dock i stort sätt av Atléticos president som sa att spelaren inte ingår i klubbens planer inför nästa säsong. Nu skriver Diario AS att agenten Jorge Mendes för konversationer med flera klubbar för att hitta en ny destination för James.

Förutom Atlético ska även Manchester United, Arsenal och Paris Saint-Germain vara intresserade av att köpa loss stjärnan som spelat i Real Madrid sedan sommaren 2014. Tidningen skriver att “Real Madrid väntar på en köpare” för spelaren som tidigare även kopplats ihop med Napoli och Everton.

James Rodríguez har inte varit med i Real Madrids matchtrupp sedan den 21 juni då man slog Real Sociedad på bortaplan. Totalt har marängerna spelat sex matcher där spelaren begärt att inte bli uttagen av Zinedine Zidane till matchtruppen.

Spelaren har ett år kvar på kontraktet med Real Madrid.

SE ÄVEN: Lagkamraten: “Cristiano Ronaldo skulle bli en bra basketspelare”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply