Uppgifter: James Rodríguez klar för Atlético Madrid

Uppgifter: James Rodríguez klar för Atlético Madrid

Det sades vara klart redan förra sommaren men i slutändan ändrade sig Real Madrid. Nu kommer uppgifter om att James Rodríguez tillslut kommer att flytta till Atlético Madrid.

James Rodríguez kommer att spela i Atlético Madrid nästa säsong. Det uppger spanska medier sent på onsdagskvällen. Colombianen har inte ingått i Zinedine Zidanes planer under den gångna säsongen och nu ser James ut att ha gjort sin sista match i Real Madrid. Efter att ha varit utlånad till Bayern München som valde att inte köpa loss stjärnan ser det nu ut att bli en flytt till de östra delarna av Madrid.

Enligt journalisten Pedro Parrado i tv-programmet “El Golazo de Gol” ska de båda klubbarna vara överens om en affär där Atlético betalar en symbolisk summa på mellan 10 och 15 miljoner euro.

James Rodríguez har ett år kvar på kontraktet med Real Madrid, något som skulle innebära att han kan ansluta gratis nästkommande sommar. Colombianen kom till Real Madrid efter att ha imponerat i VM 2014 men har haft svårt att ta en plats under Zinedine Zidanes mandat.

Även klubbar som Manchester United, AC Milan, Napoli och Juventus har tidigare visat intresse för spelaren.

Denna säsong har det blivit ett mål på 14 matcher för James Rodríguez på klubblagsnivå.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om James Rodriguez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply