Uppgifter: Bruno Guimaraes nära Atlético Madrid

Uppgifter: Bruno Guimaraes nära Atlético Madrid

Atlético värvar Bruno Guimaraes?

Mittfältaren som slagit igenom i den brasilianska ligan sägs nära sig en flytt till La Liga. Detta då Atlético Madrid är intresserade av Guimaraes.

Atlético Madrid har denna säsong fått in flera offensiva spelare. Trots det har Diego Simeones mannskap haft problem med målskyttet, detta då man saknar en spelkreatör. Nu skriver spansk press att Los Rojiblancos är nära att få till en värvning i vinter. Detta av mittfältaren Bruno Guimaraes. Det är tidningen Diario AS som rapporterar att Atlético ska ligga i förhandlingar med Athletico Paranaense om att få till en affär med 22-åringen.

Spelaren har kontrakt med sin nuvarande klubb till och med sommaren 2023. Hans upköpsklausul ligger på 40 miljoner euro. Spanjorerna har dock en förtursklausul på spelaren efter köpet av Renan Lodi i somras. Förturen ska innebära en sänkt prislapp till 25-30 miljoner euro. Flertalet källor i Brasilien skriver dock att spelaren, som tackat nej till en förlängning, kan komma att lämna för endast 16 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético Madrid jagar Ivan Rakitic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply