Tre klubbar visar intresse för Thibaut Courtois

Tre klubbar visar intresse för Thibaut Courtois

Real Madrids målvakt Thibaut Courtois jagas av flera klubbar. Den belgiske landslagsspelaren sägs inte utesluta en flytt nästa sommar.

Thibaut Courtois, 29, sitter på ett långt kontrakt med Real Madrid och är en av stöttepelarna i Carlo Ancelottis lagbygge. Trots det kommer nu uppgifter om att belgaren inte stänger dörren för en flytt om det kommer in ett lukrativt bud nästa sommar. Enligt spansk press är Courtois öppen för en flytt men att det inte kommer bli någon lätt uppgift att övertyga spelaren.

Det är El Nacional som skriver att den före detta Chelsea-stjärnan kan röra på sig på nytt när pågående säsong är avslutad.  Bayern München, Juventus och Newcastle United ska alla vara intresserade av att försöka knyta till sig burväktaren som skulle bli en långsiktig lösning med tanke på åldern.

Det problem som klubbarna dock kommer att stöta på är att Real Madrid inte ska vara speciellt intresserade av att sälja sin stjärna. Samtidigt har Courtois kontrakt till och med sommaren 2026, något som gör det extra svårt för de tre klubbarna om man vill hämta in målvakten.

Real Madrid leder för närvarande La Liga med 36 på 15 matcher. I helgen ställs man mot Alexander Isaks Real Sociedad.

SE ÄVEN: Ralf Rangnick vill hämta in Chelsea-stjärnan i januari

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply