Tottenham intresserade av Sergio Ramos

Uppgifter: Liverpool går in i jakten på Sergio Ramos

Sergio Ramos sitter på ett utgående kontrakt med Real Madrid. Nu sägs Tottenham visa intresse för att hämta in spanjoren till sommaren.

Förhandlingarna mellan Real Madrid och Sergio Ramos ligger för närvarande på is. Under de senaste dagarna har rapporter från Spanien menat att mittbackens framtid hos marängerna är långt ifrån klar. Samtidigt har spelarens agent René Ramos gått ut och kritiserad klubbledningen efter de uteblivna förhandlingarna. Flera klubbar har kopplats ihop med en värvning av 34-åringen. Nu har även Tottenham lagt sig in i jakten på spelaren.

Enligt den engelska tidningen Daily Mirror ska Tottenham med Jose Mourinho i spetsen har blickarna riktade mot försvarsstjärnan. Möjligheten att hämta in Ramos på fri transfer efter säsongen lockar Spurs till att agera och Mourinho ska vara väldigt positiv om en överenskommelse skulle bli av.

Samtidigt skriver tidningen att Ramos prioritet dock är att stanna i Real Madrid om möjligheten ges, något som för tillfället dock inte ser särskilt troligt ut.

Sedan tidigare har bland annat Inter Miami och Paris Saint-Germain visat intresse för Ramos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply