bet365

Rivaldo lägger skorna på hyllan?

Brasselegendaren Rivaldo ser ut att avsluta karriären

En av Brasiliens största spelare genom tiderna ser ut att lägga skorna på hyllan. Den offensive mittfältaren Rivaldo som hunnit bli 43 år kommer i helgen att spela sin sista match för sin nuvarande klubb Mogi Mirim som han kommer att lämna efteråt.

Anledningen till detta är att han har ett krånglande knä som gör det svårt för Rivaldo att spela och även om han sade till klubbens hemsida att han inte kommer att hänga upp skorna, så verkar det ändå otroligt att han lyckas återvända, med tanke på hans skadehistorik.

Ska genomgå en procedur

För att kunna eventuellt förlänga karriären har därför Rivaldo bestämt sig för att genomgå en operation som han rekommenderats av läkaren Joaquim Grava (läkare för SC Corinthians) vilket han berättade för Mogi Mirims hemsida:

”Jag fick ett samtal från dr. Joaquim Grava som berättade att han ville undersöka mitt knä då han tror att han har en procedur som eventuellt kan förlänga min karriär,” sade 43-åringen innan han gick ut på planen för att genomföra sitt sista träningspass med Mogi Mirim under fredagen.

Och eftersom klubben under lördagen spelar match mot Luverdense så kommer Rivaldo att göra sin sista match för klubben, om han får spela. Var han kommer att fortsätta karriären är ännu oklart men när han väl lägger av kan han stoltsera med att bland annat ha vunnit La Liga, Champions League, VM, Copa America, Brasilianska Ligan, samt blivit utsedd till Världens bästa fotbollsspelare 1999.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply