Real Madrid vill sälja James Rodríguez – Chelsea intresserade

Spelaren bekräftar: Kan lämna Real Madrid i vinter

James Rodríguez till salu i sommar

Enligt spanska Diario AS vill Real Madrid göra sig av med James Rodríguez i sommar och har nu satt en prislapp på 75 miljoner euro på spelaren, samma summa som han anslöt för efter VM 2014.

James Rodríguez måste hitta ett nytt lag’, så inleder spanska Diario AS som artiklar där man avslöjar att colombianen inte finns med i planerna som Zinedine Zidane har inför den stundande säsongen som inleds till helgen mot Real Sociedad. Spelarens problem i den spanska huvudstadsklubben började redan under Rafael Benítez då Rodríguez inte fick förtroende från tränaren och samma onda cirkel har fortsatt trots tränarbytet i vintras.

Real Madrid som för drygt en vecka sen slog Sevilla UEFA Super Cup, en match där James var bänkad, ska nu vara ute efter en ersättare till 25-åringen som kom från AS Monaco sommaren 2014. James agent Jorge Mendes sägs vara informerad om situationen och sägs vara ute efter att hitta en klubb som vill värva hans klient.

Chelsea på listan över intresserade klubbar

Samtidigt som den colombianske superstjärnan sägs ha en fot utanför den spanska storklubben kommer Sport med uppgifter om att Antonio Conte och Chelsea ska vara beredda att lägga ett jättebud för att värva spelaren som stod för sju mål på 26 matcher förra säsongen i La Liga. Budet sägs ligga på hela 90 miljoner euro för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.
LÄS ÄVEN: Uppgifter: Cristiano Ronaldo förlänger med Real Madrid

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply