bet365

Fyra spelare kan lämna London-klubben

The Sun rapporterar under måndagsmorgonen att flera spelare kan komma att lämna Tottenham efter säsongens slut.

Europe League-jagande Tottenham kan komma att släppa flera namnkunniga spelare efter den pågående säsongen, detta efter brist på speltid, skador eller spelare som inte nått upp till förväntningarna klubben haft på dem.

Den första spelaren som kan komma att lämna är försvararen Younès Kaboul. 29-åringen som kom från Portsmouth för drygt fem år sedan har inte haft någon tur under den senaste tiden i White Hart Lane-klubben. Kaboul har dragits med skador samtidigt som spelarens relation med tränaren Mauricio Pochettino inte har varit speciellt bra. Bland annat sägs Besiktas vara intresserade och en flytt till Turkiet sägs vara i spelarens tankar.

Man kan även tänka sig att låta de båda mittfältarna Paulinho och Etienne Capoue lämna klubben. Antingen på lån, övergång eller som betalmedel vid ett annat spelarköp. Paulinho har inte varit i någon vidare form den senaste tiden och Pochettino sägs inte räkna med spelaren inför nästa säsong. I samma situation är även Etienne Capoue som dragits med väldigt stora skadeproblem. Fransmannen har endast spelat 12 ligamatcher denna säsong och flera klubbar sägs vara intresserade av den defensive mittfältaren. På listan finns bland annat Napoli, Roma och Real Sociedad.

Det har länge skrivits om att Emmanuel Adebayor sägs vara på väg bort från Tottenham och efter säsongen sägs han skriva på för en annan klubb. Spelarens kontrakt går ut efter säsongen och Tottenham sägs inte vilja erbjuda något nytt efter flera konstiga händelser denna säsong. Bland annat ska anfallaren behövt åka till sitt hemland efter att ha anklagat sin mamma för att utöva svartkonster mot honom.

Även Roberto Soldado kan komma att lämna klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply