Real Madrids fans kräver Florentino Perez avgång

Real Madrids fans krävde Florentino Perez avgång

Protesterar mot klubbens president

Under matchen mot Celta Vigo visade Real Madrids supportrar sitt missnöje mot Florentino Perez, uppger Marca.

Real Madrid har haft, med sina mått mätt, en ganska medioker säsong. Man är långt efter Barcelona i jakten om La Liga-titeln och man har åkt ut den spanska cupen efter en administrativ tabbe. När laget idag hade hemmamatch mot Celta Vigo valde supportrarna att visa sitt missnöje.

Framförallt valde man att kritisera klubbens president Florentino Perez. På en banderoll som några anhängare satt upp stod det, “Florentino, lyssna på arenan och avgå,” uppger Marca. Den banderollen fick inte hänga kvar särskilt länge, då den blev snabbt borttagen av säkerhetsvakter på Santiago Bernabeu.

Men det var inte bara presidenten som fick kritik av fansen, supportrarna visade även sitt missnöje mot spelartruppen. På en annan banderoll stod det, “För att bära detta klubbmärke måste du svettas för dess färger,” uppger Marca.

Förutom de två banderollerna pågick även en protest bland en av Real Madrids supportergrupper. Medlemmarna i den gruppen valde att vända ryggen mot matchen under de fem första minuterna.

För att vända på steken och få supportrarna med sig sägs Real Madrids klubbledning vilja värva ett antal spelare till sommaren. Bland annat har det ryktats om att Real Madrid är ute efter Dele Alli och att William Carvalho är på Real Madrids radar. Om de spelarna kommer in kanske fansen blir lite mer nöjda med hur klubben styrs. Inom kort väntar även returmatchen i Champions Leagues åttondelsfinal mot Roma som vid en förlust kan spä på protesterna mot presidenten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply