Zinedine Zidanes krav: Värva N’Golo Kante från Chelsea

Zidane kan lämna till sommaren – ställer krav på klubben

Real Madrid-tränarens framtid i klubben är allt annat än säker. Många rykten har hägrat om att fransmannens dagar i klubben ska vara räknade. Enligt den engelska tidningen The Star ska profilen nu ställa krav på klubben för att han ska stanna. Bland annat genom tunga värvningar.

Den franske tränaren Zinedine Zidane kommer, oavsett vad som händer i framtiden, att ha en ännu större plats i Real Madrid-supportrarnas hjärtan. För redan innan han tog över som tränare för Los Blancos hade den tidigare mittfältsstjärnan skjutit hem mängder av stora titlar för den spanska huvudstadsklubben.

Nu har han garanterat en Champions League-titel och i början av juni kan det bli ytterligare en. Samtidigt kan Real Madrid ta hem sitt första ligaguld sedan säsongen 2011/12 om man klarar minst en poäng borta mot Malaga.

Vill förstärka – eller lämnar

SE ÄVEN: Det tjänar superstjärnorna i Real Madrid

Dock kan det bli tränaren Zidanes sista match i ligaspelet. För enligt spansk media ryktas det att coachen ska vara trött och vill vila upp sig under ett år. Zidane har inte gjort något uttalande om det hela, men nu kommer The Star med nya uppgifter.

Enligt den engelska tidningen ska Zidane kräva att Real Madrid värvar in Chelseas mittfältsgeneral Kante till sommaren. Gör de inte det finns en stor risk att Zidane tackar för sig, enligt tidningen. Madrid-laget kan få betala uppemot 500 miljoner kronor för mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply